Exa-Omicron (Unit 19)

Exa-Omicron is een modern ICT bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de volgende diensten:

  • het ontwikkelen van maatwerk software
  • het realiseren van internet oplossingen
  • het beheren van server(s)

Bedrijfsnaam

De naam Exa-Omicron is al in 1996 gevormd, door het samenvoegen van twee termen uit de natuurkunde. De naam heeft een technische uitstraling, wat goed past bij de kennis en activiteiten van deze onderneming. De termen uit de natuurkunde zijn als volgt bij de vrije encyclopedie wikipedia omschreven:

Exa: (symbool: E) is het SI-voorvoegsel dat gebruikt wordt om een factor 1018 (gelijk aan 10006 of èèn triljoen) aan te duiden.

Omicron: De omikron (ο μικρον, lett. kleine o) is de 15e letter van het Griekse alfabet.

Bedrijfshistorie

Exa-Omicron is opgericht op 24 oktober 2000. In september 2002 heeft Exa-Omicron zich aangesloten bij het BvIT Innovatienetwerk. Een jaar lang hebben we in de ”kraamkamer” voor startende ondernemers gezeten bij de vestiging van BvIT in Delft. In juli 2003 zijn we naar een nieuw pand van BvIT verhuisd in Den Haag. We zijn dat jaar ook de “kraamkamer” uitgegroeid.

In April 2006 nemen we de volgende grote stap. Ditmaal gaan we ons zelfstandig vestigen in Zeewolde, Flevoland. Zeewolde ligt centraal in Nederland, zodat we heel Nederland kunnen bereiken.

Exa-Omicron wordt geleid door:
ing. R.G.J. Verspuy

Bedrijfsgegevens:
BTW: NL1899.83.188.B01
KvK nr.: 243 11 928

Bank gegevens
Bank: Rabobank
Rekening: 3953.42.805
IBAN: NL73 RABO 0395 3428 05
BIC: RABONL2U


Producten en Diensten

Maatwerk Software
Voldoen standaard applicaties niet aan uw eisen, of heeft u een dermate bedrijfsspecifieke situatie dat standaard software niet eens te vinden is? Maatwerk Software kan hiervoor de oplossing zijn.
(meer over Maatwerk Software)


MKB Office Server

Exa-Omicron levert en beheert stabiele, betrouwbare servers voor op het kantoor van de MKB’er. Deze servers zijn inzetbaar voor bedrijven van 1 tot 50 medewerkers. De server bewaart uw bestanden, e-mail en agenda. E-mail wordt gecontroleerd op virussen en SPAM.


Exa-Omicron VOIP telefoon centrale
De Astium is een unieke telefooncentrale met ondersteuning van zowel conventionele telefonie (PSTN) als Voice over IP (VoIP). De centrale bevat functies die speciaal zijn ontwikkeld voor grote en middelgrote bedrijven. Maar ook voor kleinere bedrijven is deze VOIP server interessant.


Hosting
Wilt u een eigen domein en/of website, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook maatwerk is mogelijk, als u bijvoorbeeld een applicatie wilt draaien die bij een standaard webhoster niet geïnstalleerd kan worden.


Internet Oplossingen

Delen van uw interne informatiesysteem kunnen direct gekoppeld worden aan uw website, zodat klanten online de status van bijvoorbeeld hun order direct op uw website kunnen inzien.


Detachering
Het inhuren van een tijdelijke extra kracht zonder lang lopende verplichtingen die loondienst met zich mee brengt

Geschreven door Robert Verspuy op 3 September 2008

Geef reactie

You must be logged in to post a comment.